BURSA / NİLÜFER - Şehit Murat Alkan İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Murat Alkan İmam Hatip Ortaokulu

Adres
BEŞEVLER MAH. SEMALI SK. YURT BİNASI SİTESİ F BLOK NO 4F İÇ KAPI NO 1 NİLÜFER / BURSA
Vizyon
Milli Eğitim Bakanlığının Temel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda özgüven ve donanımı tam ,imanlı, iradeli, sorun çözücü ve mantıklı düşünme yeteneğini geliştirebilen ,ülke çıkarlarını üstün tutan , bir üst eğitim seviyesine hazır,ahlaken ve ruhen olgunlaşmış ,geçmişi ve geleceği arasında muzzam bir köprü olabilecek, sorumluluk alabilen güçlü bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuzda inanma ve düşünüp öğrenme temel ihtiyaçtır.Velilere açık ve gerekli eğitim imkanlarının kullanıldığı bir ortam .Öğretmen ve öğrenciler güven içinde gerekli öğrenme faaliyetlerini gerçekleştirir.Her gün daha iyiye doğru gidildiği fark edilebilir modern ve güzel bir eğitim.
İngilizce Arapça
Ulaşım
ULAŞIM BİLGİLERİ: 6/F 6/F-D B-4 B-6 B-7 Numaralı Belediye Otobüsleri okulun önünden geçmektedir.
Var
TÜBİTAK 4006, e-Twinning