BURSA / NİLÜFER - Şehit Murat Alkan İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuz öğrencileri Çevre Okur Yazarlığı Projesine katıldı

Eyl

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan etkinliklerimiz Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Günün anlam ve önemine dair DKAB öğretmenimiz Adnan Çalışkan'ın konuşmasıyla devam eden programımız okul koromuz ve naatlerimiz ile tamamlanmıştır.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 5. Sınıflarımızın 2 şubesinde uygulayacağımız Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim Uygulaması için yapılan başvurular kapasitemizin üzerinde olduğundan ön kayıt yapan öğrencilerimiz arasında bir seviye belirleme sınavı yapılacaktır. 24 kız ve 24 erkek öğrencimizin asıl kayıt hakkı kazanacağı sınavımızın tarihi; 1 Eylül Cuma günü saat 10.00' dadır. Sınavımız; Türkçe (15) Matematik (15) Fen Bilimleri (15) Sosyal Bilgiler (15) İngilizce (10) Din Kültürü (5) derslerinden olmak üzere 75 sorudan ve aşağıdaki kazanımlardan oluşmakta olup sınav süresi 90 dakikadır.  Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim Uygulaması yapılacak 5. sınıflarımıza ön kayıt için son başvuru tarihi 29 Ağustos 2023 Salıdır. Sınav tarihi olan 1 Eylül Cuma günü saat 9.30 da öğrencilerimizin nufüs cuzdanı veya T.C. Kimlik kartı ile okulda bulunmaları gerekmektedir.

Tem

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 5. sınıfta okuyacak öğrencilerimiz için ön kayıt başvuruları başladı. Başvurunuzu yapmak için; aşağıda bulunan dosyayı bilgisayarınıza indirerek doldurabilir veya okulumuzdan basılı olarak alabilirsiniz, Kayıt Talep Formunda belirtilen diğer ek belgeler (karne fotokopisi, T.C. kimlik fotokopisi) ile ön kayıt başvurunuzu  öğrencimiz ile birlikte okulumuza bizzat gelerek yapabilirsiniz.

May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023 -2024 e-Twinning Okulu olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz  başarılı e-Twinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  e-Twinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, e-Twinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle e-Twinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Okulumuza bu haklı gururu yaşatan eğitimde belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecine destek veren okul idaremiz projelerde yer alan öğretmenlerimiz ve destek veren tüm öğretmenlerimize, okulumuz personellerine okul aile birliği değerli üyelerine, tum veli ve öğrencilerimize, ilçe ve il koordinatörlerimize  şükranlarımızı sunuyoruz.

BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN

Küçük Bir Yardım Büyük Bir Gülümseme

Mrt

Dünyayı dize getirdiğimiz Çanakkale Zaferini ve Şehitlerimizi, duyarlı öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte çoşku, saygı ve minnetle andık. Programda emeği geçen Sosyal Bilgiler  Öğretmenimiz Filiz IŞIK Müzik Öğretmenimiz Bahar Şahin başta olmak üzere  tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ock

eTwinning Okulları Avrupa düzeyinde eTwinning için rol model olarak tanınmakta ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan bir ağ oluşturmaktadır.

Okulumuz olarak e twining okulu olma yolunda hazırlıklarımızı tamamladık ve başvurumuzu yaptık.

Ock

Okulumuz da 9.1.2023 tarihinde eSafety Label başvurusu yapmış ilk başvuruda verilen bronz etiketi kazanmıştır.

Ock

Okulumuz Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenimiz Serpil AKSU ve öğrencilerimizin 2022-2023 1. Döneminde yaptığı çalışmalarından seçtiklerimiz

May

Okulumuzun detaylarına üst menüdeki E-Twinning başlığından ulaşabileceğimiz;

Küçük Bilim İnsanları Doğanın Gizemini Steam İle Çözüyor

Zeka Oyunları ile Derslerimi Daha Keyifli Öğreniyorum,

Dönüştür Oyna Öğren,

Atma Değerlendir Dünyanı Güzelleştir,

olmak üzere 4 proje ile dahil olduğu E-Twinning gününü öğrencilerimiz yaptıkları afiş çalışmalarıyla andılar.

Mrt

Şehitlerimiz saygıyla andık...