BURSA / NİLÜFER - Şehit Murat Alkan İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Öğrenci ve öğretmenlerimizin yoklugunda da okulumuz Dünya genelinde etkileri olan Covid-19 virüsüne önlem kapsamında dezenfekte çalışmalarını yürütüyor. Tüm öğrencilerimizle sağlık ve huzurlu bir şekilde eğitim öğretime dönme umutlarıyla okulumuzu her daim öğrenci ve öğretmenlerimizin hazır tutuyoruz.

Ock

23 Aralık 2019 tarihinde öğrencisi, öğretmeni, hizmetli personeli ve idarecileriyle büyük bir aile olan okulumuz, tüm fertlerinin katkılarıyla yeni binasına taşındı. 2016 yılındaki kuruluşumuzdan itibaren Şehitler  Ortaokulu ile birlikte kullandığımız binadan yine aynı kampüste yer alan müstakil binamiza taşındık. Uzun ve titiz bir hazırlık, planlama sürecinin ardından fiziki olarak her yönüyle örnek olabilecek bir binaya sahip olduk. Yeni binamız kapalı spor salonu, okuma salonu, çok amaçlı salon, fen laboratuvarı, beceri tasarım atölyesi, donanımlı müzik ve resim dersliklerine sahiptir. Yeni binasında ögrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmesine yönelik Cuma namazının da kalınabilecegi büyük bir mescidi vardır. Sınıflarımızda eğitim ve öğretim  akıllı tahta ile desteklenebilmektedir.

Kas

24 Kasım öğretmenler gününün haftasonuna denk gelmesi sebebiyle Öğretmenler günümüzü 25 Kasım Pazartesi günü hep birlikte kutladık.

Kas

6. Sınıf öğrencilerimiz Nilüfer Belediye Kütüphanesinin kendilerine hediye ettiği "Söz Uçar Yazı Kalır" adlı kitabı söyleşiden sonra kitabin yazarı Habib Bektaş 'a imzalatarak kendisiyle sohbet etme imkani buldular.